onsdag 31 mars 2010

In Swedish!

Ah, tänkte göra mina engelska läsare besvikna och dra något inlägg på svenska då och då, för att mix it up lite, pallar inte engelska hela tiden, särskilt inte när man är i Zombiestadiet jag är i nu.

Visserligen är jag övertrött och jag kommer slå i väggen någon gång runt 11-12 tiden som jag alltid brukar göra när jag jobbar tidigt och sovit dåligt\lite.

Har hamnat i någon kass dygnsrytm nu där jag inte sover tillräckligt på natten och tar ut det på dagen, jag tar ett korttidslån på sömn kan man säga, det suger ganska rejält. Var ett bra tag sedan där det var så sist men nu är det tillbaka.

Får helt enkelt hålla ut hela denna korta vecka och sedan försöka återställa det. Annars finns det inte mycket att säga.

Förutom träningen så blir det en del spelning också, spelar just nu Just Cause 2, Settlers 6 och God Of War 2 samt Bad Company 2. Blir för mycket nästan, får ta en sak i taget känner jag. Går inte att mixa till det så mycket utan att tappa suget.

Ikväll är det sista krav maga passet inför långhelgen, sedan är det långhelg, som sagt.

Blir till att kanska dra till Henriksberg på Fredag, middag hos morsan på lördag, middag hos svärmor på söndag och speltid utöver de.. Om min kära underbara sambo samtycker.. :)